Loma-Joosulan palvelut

Loma-Joosula tarjoaa majoittujilleen monenlaista tekemistä ja aktiviteettejä. Voit tilata meiltä täyttävän aamiaskorin huoneistoon ja virkistäytyä yksityisvuorolla puulämmitteisessä saunassamme. Voit vuokrata meiltä välineitä ja varusteita omatoimisiin aktiviteetteihin tai ohjattuja retkiä Savukosken puhtaaseen luontoon. Meille ovat myös lemmikit tervetulleita! Tutustu palveluvalikoimaamme tarkemmin alta.

Ruokailut

Omatoiminen kokki selviytyy Joosulan tiloissa mainiosti. Jokaisessa majoitustilassa on mahdollisuus ruuan valmitukseen ja kahvin keittoon.
Savukosken ruokakauppa (Sale Korvatunturi) sijaitsee aivan päärakennuksen vieressä.

Aamiainen 
Voit tilata aamiaiskorin huoneistoon alkaen 12,00€.
sis. leipää, levitettä, juustoa, leikkeleitä, kasviksia, jogurttia, maitoa, kahvi/tee.

Illallinen
Valmistamme majoittujille 3-ruokalajin illallista tilauksesta. Illallinen alkaen 54,00€.

Loma-Joosula palvelut aamiainen lounas Savukoski

Yksityisvuoro saunaan

Voit varata yksityisvuoron saunaan hintaan 50 €/h. Joosulan saunaa vuokrataan ensisijaisesti majoittujille. Hintaan sisältyy:

  • esilämmitetty puulämmitteinen sauna
  • tilava takkahuone + pyyhkeet.

Saunan lisäksi voit vuokrata myös esilämmitetyn ulkopaljun yhteishintaan 200 €.

Loma-Joosula palvelut sauna ja palju Savukoski

Saukammi kokous-/ryhmätila

15-20 henkilölle

Erämaan tunnelmassa pidetyissä palavereissa luovuus yltää uusiin ulottuvuuksiin ja rennossa ympäristössä suunnitelmat onnistuvat.

Sau-Kammi on viihtyisä ryhmätila kokouksiin, illanviettoihin ja ruokailuihin. Tilassa on nykytekniikalla varustettu 55” TV, jolloin voit jakaa tietokoneen näytön kätevästi joko langattomasti tai kaapelin avulla. Kysy lisää meiltä.

Loma-Joosula palvelut kokoustilat Savukoski

Koiraystävällisyys

Pihapiirissä 2 koiratarhaa koirankopeilla vieraskäyttöön.

Koiran majoittaminen sisätiloissa on mahdollista Jokivintissä, Kodassa, Kalastajan yksiössä ja kaksiossa sekä Saukelo asunnossa nro 3.

Lemmikkilisä 10€/vrk

Loma-Joosula majoitus koiran kanssa Savukoski

Ohjatut retket

Tarjoamme ohjattuja kalastus-, metsästys-, sienestys-, marjastus- ja luontoretkiä.

Retkiä voit ostaa majoittuessasi Joosulassa paikan päältä tai suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Retkipaketit ovat yhteistyökumppanimme, kotimaan aktiivilomiin erikoistuneen Skafur-Tourin tuottamia.

Katso retkemme ja varaa paikka täältä.

Loma-Joosula palvelut ohjatut retket Savukoski

Välinevuokraus

Meiltä voit vuokrata erilaisia välineitä ja varusteita omatoimisiin aktiviteetteihin. Välineitä voi tiedustella ja varata meiltä etukäteen sekä paikanpäältä.

  • sähköläskipyörä (2 kpl)
  • venootti
  • intiaanikanootti
  • urheilu- ja ulkoiluvälineitä
Loma-Joosula majoitus savukoski kemijoen rannalla

Pyöräily

Savukoskella on mukavia reittejä pyöräilyyn niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Upeat maisemat, rauha ja puhdas luonto tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä erämaiden keskellä. Reitit voit suunnitella itse tai esim. Bikeland.fi on koonnut kattavia pyöräilyreittejä ympäri Suomea ja Lapista mm. Artic by Cycle- reitistöstä löytyy digitaalisesti opastettuja lähireittejä Savukoski-Pelkosenniemi-Salla alueella, jotka pääosin kulkevat pieniä, rauhallisia sorateitä, metsäteitä ja polkuja pitkin. Loma-Joosulassa on kaksi sähköläskipyörää, joita on mahdollisuus vuokrata.
Korvatunturi Gravel Loop
Savukoski-Pelkosenniemi Gravel Loop

Pyöräily savukoski Loma-Joosula

Frisbeegolf

Savukosken kirkonkylältä löytyy kunnan ylläpitämä 18-väyläinen frisbeegolfrata. Radan lähtöpisteenä toimii Savukosken kirkonkylällä oleva urheilukenttä, josta voit valita valita joko 6 väyläisen Tontun polku –perheradan tai 18 väyläisen radan. Frisbeegolfrata on kaikille avoin ja maksuton. Radan lähtöpiste on urheilukentällä os. Neiliköntie. Kiekkoja on mahdollista lainata Loma- Joosulasta.

Frisbeegolf savukoski Loma-Joosula