Majoitu Loma-Joosulassa

Loma-Joosulasta löytyy useamman kokoista majoitustilaa yhteensä 35:lle majoittujalle. Majoitushintaan sisältyy liinavaatteet, valmiiksi pedatut vuoteet ja pyyhkeet. Lisäpalveluna voit tilata valmiin aamiaiskorin huoneistosi jääkaappiin toimitettuna. Aamiaiskorin sisältö voidaan koota toivomustesi mukaan. Mikäli tarvitset pitempiaikaista majoittumista tai suunnittelet majoittumista ryhmän kanssa, pyydä tarjous.

MAJOITUS 1-2 HENKILÖLLE

Kalastajan yksiö

1 hlö
50€/vrk
lemmikki 10€/vrk

Kalastajan yksiö on pieni huone, joka sopii hyvin yhden yön majoittujalle, jolla on ensisijainen tarve vain yöpyä. Yksiö on pyöräilijöiden ja yksinäisten reissaajien suosima majoitustila.

Samasta rakennuksesta löytyy wc, suihku ja pienkeittiö, jotka ovat kaikkien majoittujien käytössä. Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.

Kalastajan kaksio

1-2 hlöä
120€/2 hlö/vrk
lemmikki 10€/vrk

Rantasaunarakennuksen itäpuolella on majoitukseen tehty ”Kalastajan Kaksio”, mistä löytyy 2 erillistä sänkyä, vaatekaappi ja TV.

Samasta rakennuksesta löytyy myös 2 wc:tä, suihku ja pienkeittiö, jotka ovat kaikkien majoittujien käytössä. Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.

Kota

1-2 hlöä
110€/2 hlö/vrk
lemmikki 10€/vrk

Rantasaunan ja päärakennuksen välimaastossa on tunnelmallinen 14m² kota, joka erityisesti kesäisin on suosittu majoituspaikka. Kodassa on jääkaappi, sähköliesi, kahvin- ja vedenkeitin sekä radio.

Vieressä sijaitsevassa rantasaunarakennuksesta löytyy wc, suihku ja pienkeittiö, jotka ovat kotamajoittujien käytössä. Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.

Tyynen kammari

2 hlöä
120€/2 hlö/vrk

Valoisa olohuone asuintalon yläkerran länsipäädyssä  makuualkovilla. Tyynen kammarissa on 2 sänkyä (jotka yhdistettävissä), vaatekaappi, TV ja radio.

Käynti huoneeseen yläkerran yhteistilasta, jossa käytössä on täysin varusteltu keittokomero, ruokailutila, iso kylpyhuone wc:llä ja höyrysuihkukaapilla, sekä käynti parvekkeelle Kemijoki-näkymällä. Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.

HUONEET 1-4 HENKILÖLLE

Jokivintti

1-4 hlöä
120€/2 hlö/vrk
Lisävuode 35 €/vrk

lemmikki 10€/vrk

Kahden huoneen asunto tupakeittiöllä päätalon viereisen rakennuksen yläkerrassa Kemijoki-näkymällä. Olohuoneessa varusteltu tupakeittiö, 4 hengen ruokaryhmä, sohva sekä TV. Makuuhuoneessa kaksi erillistä yhden hengen sänkyä (jotka mahdollista yhdistää). Huoneistossa myös vaatehuone ja WC. Suihku löytyy alakerrasta.

Asuntoon oma portaallinen sisäänkäynti rakennuksen päädystä. Jokivinttiin voit majoittua myös lemmikin kanssa. Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.

Joosun kammi

1-4 hlöä
200€/4 hlö/vrk
Lisävuode 35€/vrk

Valoisa olohuone asuintalon yläkerran itäpäädyssä 2 hengen ja 2×1 hengen makuualkovilla. Joosun kammissa on yht. 4 sänkyä (joista 2 yhdistettävissä), TV ja radio.

Käynti huoneeseen yläkerran yhteistilasta, jossa käytössä on täysin varusteltu keittokomero, ruokailutila, iso kylpyhuone wc:llä ja suihkukaapilla, sekä käynti parvekkeelle Kemijoki-näkymällä.  Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.

MAJOITUS 4-6 HENKILÖLLE

Saukelo

Saukelo on Savukosken keskustassa, rauhallisella paikalla sijaitseva neljän huoneiston rivitalo. Kaikki huoneistot ovat täydellisesti remontoituja. Majoituspaikassa on maksuton WiFi. 

Saukelon huoneistoissa on astianpesukone, sähköliesi ja –uuni, jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin , vedenkeitin, mikroaaltouuni, astiastot 6:lle hengelle. Lisäksi jokaisessa majoitushuoneessa on taulu-TV. Rivitalossa on yhteinen sauna, joka on majoittujien käytössä. Saukelo 3:een ovat myös lemmikit tervetulleita.

Rivitalon piharakennuksessa on ulkoiluvarusteiden kuivatustila sekä Saukammi, joka on n. 30 m2:n ryhmätila 15-20 hengelle. Sitä voi varata mm. isompien ryhmien ruokailuun ja seurusteluun. Sopii hyvin myös erilaisten koulutustilaisuuksien ja kokouksien pitopaikaksi.

Saukelo 1

4-6 hlöä
250€/4 hlö/vrk
lisähenkilöt 35€/hlö/vrk

69 m2 huoneisto, jossa on kaksi 2 hengen huonetta ja olohuone, jossa on vuodesohva kahdelle hengelle sekä hyvin varusteltu keittiö. Majoitushuoneissa on kokolattiamatot. Saukelo 1:ssa on kaksi WC:tä ja suihku. Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.

Saukelo 2

4-6 hlöä
250€/4 hlö/vrk
lisähenkilöt 35€/hlö/vrk

63 m2 huoneisto, jossa on 1 kahden hengen huone, 1 yhden hengen huone, eteisalkovissa on kerrossänky kahdelle sekä olohuone, jossa on vuodepaikka yhdelle hengelle. Saukelo 2:ssa on kaksi WC:tä ja suihku. Majoitushuoneissa on kokolattiamatot. Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.

Saukelo 3

4-6 hlöä
250€/4 hlö/vrk
lisähenkilöt 35€/hlö/vrk
lemmikki 10€/vrk

63 m2 huoneisto, jossa on kaksi 2 hengen huonetta sekä olohuoneessa vuodesohva kahdelle hengelle. Eteisalkovissa on yksi 1 hengen vuode. Huoneistossa on laminaattilattiat ja tässä huoneistossa voit majoittua lemmikkien kanssa. Saukelo 3:ssa on yksi WC ja suihku. Sauna ja aamiainen sopimuksen mukaan.