Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

MAJOITUS

Tarjolla on erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joista kaikille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto, tulit sitten yksin, kaksin tai hieman isommankin ryhmän kanssa. Käytössä on lähes koko pihapiirin kattava Wi-fi, ja kaikista huoneista löytyy laajakuva-tv(kotaa lukuunottamatta).

Päätalon yläkerta

- Joosun kammi - itäpäädyn huoneessa on 3 makuualkovia ja niiden välissä oleskelutila. Huoneessa majoittuu mukavasti 4 henkeä.

- Tyynen kammari - länsipäädyn huoneessa on makuualkovi ja oleskelutila. Huoneessa on makuupaikat kahdelle hengelle ja tarvittessa useammalle hengelle.

Rantasauna

- Rantasaunalta löytyy saunatilojen ja paljun lisäksi Kalastajan kaksio, erillinen majoitukseen tarkoitettu huone. Takkahuone on tarvittessa valjastettavissa majoitustilaksi. Samasta rakennuksesta löytyy myös 2 wc:tä, suihku sekä pienkeittiö, jotka ovat myös karavaanialueella majoittuvien käytössä.

Sivurakennuksen yläkerta

- Sivurakennuksen yläkerran Jokivintti on 2-hengen asunto jokinäkymillä.

Kota

- Rantasaunan ja päärakennuksen välimaastossa sijaitseva 14m² kota on lämmin monitoimitila, jossa majoitutaan, istutaan iltaa, kuivataan metsästystamineita tai kelkkailuvarusteita.

Asuntovaunu

- Hobby 560 WLU Premium

- Käytettävissä kesäisin

PäärakennusPäärakennus